Až jednou vyjdu po těchto schodech
zbavena zátěži, strachu a pochybností
Až jednou vyjdu po těchto schodech
do prostoru, kde se čas neměří a gravitace neexistuje
Až jednou dojdu po těchto schodech - vstříct světlu
poděkuji za všechny dny
a snad pochopím své pády, zoufalství, beznaděj i zklamání
Až jednou vyjdu po těchto schodech…
budu chtít vědět, který je ten poslední?