~~~~~~~~
Máme doma ve vaně
jedno mládě tuleně
a na zahradní lavici
zase hada s hadicí.
Na balkóně v krabici
vidíte tu opici?
A na starém gauči
krokodýl se mračí.
Ve velikém květináči
tam se želvy tlačí
a v kuchyni v kleci
jsou papoušci velcí.
V posteli zas medvěda
ten je celý dohněda
a druhý je asi lední
ty už víc nebledni.
Vidíte tu parádu
tu naši Zoo zahradu?
Zvířátka jsou z plyše
a žádné nekouše.
Děti je maj na hraní
pak v posteli na spaní
všechny hlídá malý pes
ten pak pod peřinu vlez.
~~~~~~~~~