Nádech ten pocit vůně v nose
Smysl zvolna probouzí se
Jen zlehka víčko otvírá se
Byl to, nebo nebyl sen
Doteky ruky, nehty všech možných barev
Krásné jsou v nich tolik něhy
Vlasy dlouhé , v nichž z rána hrají
všemožné barvy duhy.
Vůně těla, barva vůně dechu
tu krásu zažít bezespěchu.
Cítit něhu
Začít tak kazdý den.
~☆~