Anotace: Tohle jen z dokumentárních důvodů. I když docela nedávno jsem viděl naši čackou policii, jak si to auťákem huláká po Letenských sadech. Takže Nihil nuevo sub sole.
Sbírka: Vzdoromládí
Kdo kráčí po cestě,
že nenechává stopy v prachu.
Kdo od šlépěje k šlépěji
rozkládá se.
Hledám jen odpovědi na otázky kráse.
Hledám, kde nehledá se.
Strniště - smetiště - snětiště.
Zvratky, zvratky, zvratky.
Vyjící matky
nad placatými kočárky.
Parky F1 na Petříně F1-VB.
Povinně placaté, placaté...
kočárky a matky...
25.3.1986