...to je ale pohoda.
Právě se dívám z kanceláře,
v příkopě za silnicí je obrovský šípkový keř, kde plody chytají tu správnou, červeno-oranžovou barvu, zbytky neposeklé trávy s "čírem" pohupujícím se ve větru...a tohle vše v pozadí zpodmítnutého pole, které ještě nedávno vonělo vyzrálou pšenicí...
A za tohle mé zvednutí očí můžeš právě teď ty...:)
09.09.2021 11:08:16 | Dreamy