křičí mi do uší, každý z jedné strany
chtějí mi vykřičet mozek z lebky ven
tak schválně – kdo z koho, jestli já, nebo oni
stojím hrdě a pevně, jako lipový kmen
...ty ne, ale lipový kmen ano...;-)
09.09.2021 13:51:20 | Marten
Tak jen vydržet:-)
09.09.2021 11:56:01 | Alice Ptáčková
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?