Zlehka
Miluju prostě ten pocit
Kdy si nepřipadám jako Jitřenka
V utopickým světě
Kdy mě vysvobodí Ryzlink
Z toho co všichni víme
Každý večer zlehka
Přece umíme číst zprávy
Zohavit si svět sami
Mozek použít jako beranidlo na pocity
My všichni
Nechci nic
Jen zlehka
Přemýšlet nad tím jak asi teď vypadáš
Jestli ti povyrostly fousy
A jestli ti The Maine zní stejně jako před lety
Kdyby ne, připomenu ti
Jak jsem v krajce seděla naproti tobě
Když jsme si je pouštěli
Dokola a navěky
Přečteno 255x
Tipy 16
Poslední tipující: Stanislav32, Akrij8, jenommarie, Vivien, lawenderr, Protos1182, Fialový metal, mkinka, paradoxy, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)