tiše a beze slov
namlouváš si přízeň mou
rozhlédni se –
jen se rozhlédni kol
to je vše, co mám
snad nechceš kráčet tmou
v postranních uličkách
toť vše, co mohu nabídnout
teď v očích tvých jsem hrdina
jak z biografu, mýlíš se...
jsem jen pouhý biletář
co trhá lístky
leč tebe nepustí dál
tak se otoč a odejdi
věř mi – nic se nezmění