kartonymlíkameziplavkama
za čtyři měsíce
budu doufám
někde na pláži
cachtat si
nohy,zadek i svý sebevědomí
paní bez plavek
budou mít malý prsa
nebo povislý necky
a já se budu smát..
všechno fakt špatný
bude za mnou
a naj mě bude
držet za ruku
akorát
to kakao si musim užít
dokud je zima
protože tam nepotáhnu
kartony mlíka
mezi plavkama
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
Komentáře (1)
Komentujících (1)