Louka kvetoucí,
potůček zurčíci.
Zelená svěžest
plná tam květů je.
Zlatavé slunce
chodí tam rádo.
Obejmout květy
prohřát ten den.
Rozpustí mraky,
vytvoří duhu.
Krajinu zvolna,
promění v sen.
Zastav se,
pohlédni.
Pozvedni zrak,
Krásu nasaj, žij.
~☆~