každodenníspraskymezispratky
dneska
zase konečně naposloucham
tuny muziky
už sem
v pátý placce
přišla filipína
co mi říká tete
a naj mi dává úkoly
a já nesnáším exercises
moje davový šílenství
po filmech
dosáhlo bodu závislosti
v pauze mezi písničkama
slyším tátu
jak dělá v obýváku opici
celá rodina přemejšlí
jak to nakreslit
..asi pudu do kina
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
Komentáře (3)
Komentujících (3)