Až uchopím čas :-)
Budu pánem bytí ?
Do TÉ doby ...
Ať SLUNCE svítí :-)
14.09.2021 20:14:32 | Fialový metal
Čas se nezastaví
jen jak jej my budeme vnímat
..na tom záleží..
otěžím nepřidávat*
Snad najít
.. vůli i chuť do života
.. pokusit se
..jít v nových stopách**
Ráda jsem četla.
;)
14.09.2021 08:43:31 | jenommarie