Sbírka: Vzdoromládí
Viděl jsem tě v blues.
Tenkrát jsi ještě netušila
cenu kolejnic.
Na těle anděla se potácí paprsek
opilého slunce.
Pamatuješ?
Ptal jsem se kam jdeme
a ty ses bránila:
Nevoď mě po bílých listech!
13.4.1986