Noční běs – černě leskne se v rozpuce dětského snu,
deštivé slzy – potoky děsivého projevu.
Zimou, strachem a předtuchou tělíčko klepe se,
třesavě otáčí vzpruhou těla – marně však hledá úsvit dne.
Nádech, výdech – slyšíš syčivě tiché hlasy,
bolestný výkřik živí ty masy.
Lapání po dechu – uvěznění s tebou sápou se bez naděje do kopek stínů,
bolestivé kašlání – rudé kapky krve tisíců.
Jenom sténáš – nikdo neslyší tvůj marný vzdor,
marně se snažíš dovolat své pomoci – tvoje plíce ztrácejí prostor.
Ruce od krve, mysl od strachu, dech z chladu,
ale nemusíš se bát – vše je v souladu.
VŠE co BOLÍ musí jít VEN
Palec nahoru za ODVAHU
I krásu pojetí
DÍKY moc VFM
16.09.2021 12:25:04 | Fialový metal