Přátelství navždy
Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.
Potkala jsem Tě
v roztrhané vestě
v kabátu bez dvou knoflíků.
Ty usmál jsi se
a já byla bez vzlyků.
Viděl jsi mě,
když brečela jsem.
Ty přiběhl jsi s kapesníkem.
Byly jsme v čajovně tenkrát.
Já necítila chlad.
Sejdeme se víckrát.
Vzpomínáš a máš rád.
Mohu ti pusu dát
a s Tebou pravdu prožívat
bez šaškáren
a s úsměvem
přiběhnu vždy poklusem.
Ty usměješ se.
Holka, neopouštím, pořád jsem.
I po letech zůstává náš svět.
Nahradíme trsy v květ
a jen pohledem
na vše dáme odpověď.
Komunikace mezi námi
je mezi větami.
Strach vymizel.
Nic není bohužel.
Všechno je dík,
citu krásný okamžik.
Přečteno 163x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, Dejvis, paradoxy, zdenka, Amonasr, kudlankaW
Komentáře (10)
Komentujících (5)