Když dojdeme sami k sobě
a propojíme jsoucno
tam uvnitř nás vše rezonuje
tam uvnitř nás, jen pravé JÁ
svobodné a volné
dál kráčí .. jen čiSTě.
.....
Krásně jsi vstoupila
i do mé duše a ukládám si ji
i za odkaz na hudbu, děkuji
potěšil,zkrátka pohladila;).
Pěkný víkend přeji TI
18.09.2021 19:34:48 | jenommarie
Přijímat svůj osud a naslouchat svou duši....
Krásné....a moc nám to sluší:-)
17.09.2021 09:23:16 | Alice Ptáčková