Poslední soud
Smrt mi dýchla do tváře,
u svatého Oltáře.
Spím, bdím, ale nežiju,
Kdo uchrání rodinu?
Dnes nenotuji o vínu,
Nech žít moji rodinu
Poslední Soud je na blízku
Já odjíždím však na vísku
Kde ukryji se v remízku
Kdes Bože, kdes lide?
Co tady po nás zbyde?
Přečteno 206x
Tipy 5
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, J's ..
Komentáře (2)
Komentujících (2)