Nová vláda
Anotace: Inspirace současným stavem politiky a Michelle.cz
Vy plné portmonky.
Vy pyšní nabobi.
Vy prázdné nádoby.
Vy chytří na koni.
Vy tlustí vepři,
práce vám nevoní,
však žerete za tři.
Vy znova falešně,
s poddanou čeládkou,
chcete být bratři?
Na věčné časy a nikdy jinak?
Vám, klíči cinkáme,
my nejsme hloupí,
ani my ve městech,
a ani lid na vsi.
My prázdné kapsy.
My hloupí podkoní.
My tupí komoni.
My nuzní občané.
Vám hrana zazvoní.
My chceme předčasné volby.
Komentáře (0)