Pár přátel tady mít
V duši aspoň chvíli klid.
Lásku tajnou třeba mít.
Břímě její k sobě vzít.
Proč?
Pro někoho něčím být.
Moct toužit,
chvilku snít.
Tam uvnitř nebýt sám,
tak o tom tiše rozjímám.
Být pro ní něčim víc,
moct nastavit slunci líc.
Žít
S druhým v souladu.
Pomoct
přežít blbou náladu.
V nemoci i ve zdraví
kdo poznal to, ten odpoví.
Neutéct a ruku dát
Smět chtít toho tolik snad?
~☆~
Cokoli Tobě
Slib je slib
Necouvnu
Zas bude líp.
~☆~