~ ~
Na ty první dny jara
je moje předpověď láska
několik pohlazení a polibků
aby ta láska byla moc hezká,
držet se za ruce a v objetí
to jaro ale uletí....
Pak je tu léto jak má být
a předpovídám také láska
ona má ráda on má ještě víc
stále jí říká jak moc je hezká
a nakoupí pak růží na tisíc
ona mu říká miláčku dík
a léto skončí...
Podzimu předpovím prší
a lásku trochu chladnější
jeho ta jedna už moc netěší
miluje víno,burčák a kaštany
mává husám,ptákům i drakům
a daruje svůj starý klobouk
v poli strašákům...
A víte co zimní počasí?
Aby nám sněžilo jen do krásy
ledové květy do okna z lásky
a stříbro na sněhové krásky
ať i sněhulák má potěšení
tak letos předpovídám
zasněžení...
~~~~~~~~~~~~~~~~
Z aktuální předpovědi beru kaštany, pečené, ať jsem pěkně opatlana nedočkavostí sladkosti pod krustičkou, a udržím si ještě trocha tepla v dlaních. A burčák :-) Tedy doufám, že se předpověď přes noc nezmění, bych vymrzla jak dnes na Kysucach.
Milá, tvá předpověď.
18.09.2021 23:35:16 | Vivien