I ve tmě plane svíce
světlo kolem šíří.
Mihotá se hravě
prach se kolem víří.
I ta malá svíce
umí hezky hřát
Světlo, teplo dává
s stíny umí si tak hrát.
Ve tmě svíce
světlo, stíny.
Obraz na zdi,
kopretiny.
~☆~
Když láska v srdci hřeje
i v malém plameni
nalézáme květy*
to bude znamení:)
19.09.2021 16:00:44 | jenommarie