Anotace: ...
David Bowie
u nás
v hospodě
rozhodně
pivo netočí
toho bych si všimnul
ale kdysi točil
měl tužku za uchem
roznášel kořalku a utopence
občas řekl nějakou historku
ptal se lidí, jak se mají
a smál se
od ucha k uchu
když nějací výrostci
dělali bordel
zařval : Rebel! Rebel!
štamgasti se smáli
výrostci se smáli
i policajti se smáli
když odváděli zbité chuligány
když se měnil dodavatel piva
a Bowie narazil první sud
zvolal : Ch-Ch-Changes!
celá hospoda se opět rozesmála
když se tam objevil pár
který střídal
pusu
panáka
pusu
panáka
a pak
panáka
facku
panáka
facku
bowie k nim přišel
široce se usmál
a poprosil je
aby odešli
pak spočítal tržbu
zakouřil si
zhasnul
zamknul
odešel
a už ho nikdy nikdo neviděl