Nezdařky
Anotace: Jiný level sebedestruktivních tendencí? Když se vám už i zdá o tom, jak vám rodinní příslušníci potvrzují, že jste sobecká kráva :)
Jsem zpřetrhlým vazem ve vlastním koleni,
Jsem sváděč, kterému se však nezelení,
Jsem vaše noční můra, tak držte se zpátky,
Radím vám dobře: dejte pozor na mé hrátky.
Jsem jen velká zrůdička v těle člověčím,
Jednou za čas celý svůj život obrečím.
Svázaná strachem a zmatkem,
Schovám se za každým statkem.
Sobecká kráva a zraněná laň,
Za dlouhý klid teď vybírá si daň,
Dopředu žene mě hlavně mé okolí,
Nebýt ho, už by mě trhali sokoli.
Přečteno 151x
Tipy 9
Poslední tipující: Roser, Jeněcovevzduchukrásného, Discipulos, Psavec, Rozmarýna, OpilyJohn, Marten, mkinka
Komentáře (7)
Komentujících (3)