Jituško, velmi krásné....přátelství je veliký dar a je třeba jej hýčkat...
Pěkný večer Ti přeji.
21.09.2021 21:49:19 | Jaruška
Ano. Bez něj bych už tady nebyla celkem dvakrát.Mě vrátilo zpátky do života a znamená pro mě hodně. Ta báseň je básní díků za život, že jsem dostala sílu žít dál.Jsem za své milované lidičky na vozíčku moc šťastná a jsem jim vděčná.Bez nich bych už tyto řádky nepsala.Řekla jsem si, že bych to jednou chtěla vracet lidem, co se dostanou do podobných problémů a nebudou vidět žádnou cestu, tak se snažím pomáhat alespoň tak, že píši a předávat to něco ze sebe dál.
21.09.2021 21:54:43 | mkinka
Přátelství je světlo,které nepohasne.
21.09.2021 19:33:24 | Akrij8
Ano. Přesně tak. Děkuji za napsání a přeji klidný večer. Toto je více než báseň. Vlastně poděkování, že tady jsem, když by nebylo mých kamarádů na vozíčkách, tak můj život prostě neexistuje. Jsem součástí jejich života. A učím se od nich.Tato báseň je i trochu pozdravem jim, že jim fandím.
21.09.2021 20:01:02 | mkinka