Sbírka: Vzdoromládí
Dlouhá je kasárenská zeď,
dlouhá k obcházení
a tobě doutnají oči touhou.
Touhou schoulit se a být pohlazena.
Voják se usmívá, je to už chlap.
Nevede dlouhé řeči a třeba
tě i pohladí, když dáš najevo,
že nejsi proti.
Pohladí tě, ano
a nebude nic protahovat.
Nebude tě zdržovat.
Dlouhá je kasárenská zeď.
Vyhaslé oči na nebi máš.
Bylo to tak strašně málo.
20.4.1986
Pěkná-vzpomínková .-))))
Políbila se mi a ráda dávám ST..
21.10.2021 22:34:31 | Jaruška
...tak jsem se taky vrátila k jedné takové zdi,
k unimo buňce...a vše ostatní je vtisknuté do dvou nepohodlných židlí,
do rozvrzaného stolu...:-))
19.10.2021 10:29:22 | Dreamy