V krvi se ďábel myje
uvadlá růže
krůpějí krve slitá
čepele nože
ruka se chytá
krev a slzy
v jedno se smíchá
život ji mrzí
už sotva dýchá
pln náruč bolesti
sám ďábel má
chtěla žít v radosti
však teď jen rány má
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, mononoke
Komentáře (4)
Komentujících (4)