Anotace: ...
Kdo jsi a proč
ptám se
pod rouškou mlčení
ze strachu
z hryzajícího svědomí
z touhy
i z lásky
Kde jsi a co cítíš
ptám se opět
beze slova
na čele vrásky
stažený žaludek
slepá ulička
zas a znova
Rozum
pro trochu úlevy
budoucnost rozdal
a tak
co bude dál
visí tiše
v rozpačtiném mlčení
nerozhodností oba zatčeni
touhou vlečeni
před sebou svlečení