Ráno svit, to ono vstává
Barví svět tou barvou rána.
Po tváři Tě pohladí
ve vlasech Tě polaská.
Úsměvem tvář prozáří
potěší a sílu dá.
Večer, když jde tiše spát
tvoří to, co já mam rád.
Západ slunce, v barvě duhy
Do vlasů Jí vpletl stuhy
Oblaka barevně září,
tajemno je v slunce záři.
Tiše v noci slunce spí
jen hvězdy Ti postvítí.
Až pak vyjde měsíc ven
mě si třeba slunce vem.
Prach ve slunci zvolna stoupá
Nad zemí se proletím
Třeba jsme jen duše hloupá
O sobě však něco vím... .
~☆~
Vzlétnout vzhůru slunci vstříc,
od života chtít vždy víc...
Krásný den, Protosi :)
07.10.2021 22:00:48 | Emily Říhová