Anotace: Jsou místa kde být chcete a jiná kterých se bojíte
Je tak ticho, že slyším šeptat své vlastní myšlenky.
Tma a ticho , kdy představy se zhmotňují a stávají se skutečností.
Tak tohle je přesně ta skulinka mezi bděním a sněním.
Zde se dá cestovat a nalézat věci minulé i budoucí.
Naslouchám myšlenkám a sem tam zapředu rozhovor s jednou z nich.
Polemizuji nad její správností, popřípadě se jí snažím krapet poupravit.
....................................................................................................
Ano přesně tady jsem tě našel.
Zablikalas na mě jako pohasínající plamínek.
Pár písmenek a plamínek zasvítil jasněji.
Tak ještě přidal jsem slova, věty ba i celé stránky textů.
A z malého plamínku je nyní maják co svítí skrz mračna černých myšlenek a provází mě v bezesných nocích.
Vím, že jak začne býti ticho tak velké, až uslyším své vlastní myšlenky.
Uvidím v té tmavé záplavě i světlo......