Na ruce náramek
tam barvy duhy.
Jedinou přidat jen
do téhle stuhy.
Barvu má růžovou
jinak je ze zlata.
Tvar ten však nepovím
byla by hubatá.
Tvarů je přehršel
dobře však vybrat.
Jen se líp podívat
u něj si zpívat.
~☆~
Nádherné ruce
barevné nehty
Sluší té ruce
náramek jemný