Anotace: ...
Umíme rozlišit zvuk od ticha?
Když potichu šeptáme...
Ve snech podezíráme lampy, že moc nebo málo září
oči vnímají zář
a ta dělí noc i den
Dotek zvuku a ticha?
Lidé beze slov rozeznávají ty se slovy
neumí roztrhnout konec
či začátek
Dosáhneš na ně rukama?
Ulovíš je?
Dosáhneš na ně dotekem?
A oni se klaní
k někomu koho vytvořili
Jak je to prosté
dospíváš, vyvíjíš , měníš se
Stárnutí není rozklad, je to růst, dychtivé přijímání, kdybys ustrnul ve dvaceti , zůstal bys nevědomí....
Dosáhneš na ně slovem?
Dotekem?
Víš, vše podstatné je napsáno na zdech domů a metra
Akurátní svět
Přemýšlej o čem přemýšlíš...
...prý někdy, když měsíc má moc práce, zmizí z oblohy.. proto jsou některé věci bezměsíčné
ale nakonec se vždy vrátí, tak jako my všichni
...