Kamarád
Anotace: Pro radost kamarádovi
Jsme tu spolu.
Ty to víš.
Budeš mít radost,
až báseň objevíš.
Znáš mě v drobnohledu.
Děkuji já za důvěru.
Svůj žal jsem dala do vln bolů.
Pomáháš, když řítím se
nahoru a zase dolů.
Je to jen drobný vzkaz,
že vážím si,
že nepřestal si mě mít rád.
A Tvé teplo hřeje
a nemusím se bát.
Tvá duše přijde
a dáš mi sílu se smát.
Už se usmíváš?
A já taky
zaženeme spolu šedé mraky.
Drž se taky a taky.
Jsi mi rodinou
a já píseň díků
zpívám do rychlíků
i nad mořskou hladinou.
Hladím tě na dálku,
když navštívila
jsem modrou obálku.
Je pro mě zlatá,
poznala jsem Tě tady.
Ať žije Liter!
Díky němu má život vnady.
Objímám upřímné řady.
Přečteno 167x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, Akrij8, Psavec, kudlankaW, Frr, Dejvis, paradoxy, Dreamy, Protos1182
Komentáře (4)
Komentujících (3)