první srdce
namalované na skle
tahy dětských prstů
úsměv za úsměvem
v tečkách
vždy po dvou párech
očí
tak pozvolna
otevírá se duše
vanutí větru
s prvními vůněmi
bytostnými
že nemohou patřit
již nikomu jinému
dvě duše
na jediném místě
v hlubokém zastavení
v jediné rovině
kterou nelze spatřit
očím zastřené
to vše způsobilo
kdysi jedno srdce
namalované na skle
tlukoucí