Kde jsem, kde se vznáším?
nevím, a tak život snáším.
V prostoru či mimo něj
pohledem mě třeba hřej.
To blázen, co básní se vznáší
tak poblíž Tebe se zasní.
Najednou zmizí šedý svět
tak vedle mě nádherný květ.
Je mi tak krásně vedle něj
tak přízní svou mě kvítku hřej.
Jsem třeba blázen praštěnej
uznávám, klidně se světe směj.
I tak mi krásně je.
Že květ ten krásný znám.
Alespoň chvilku se pokochám
Tak nikdy nebudu pak sám.
Jsem vzpomínka.
Chci hřát.
Cele se dát
Odevzdat.
~▪~
Blázen co touží