Někdo je motivace
jiná jen prolétne.
Někoho radi máme
někoho milujeme.
Pro koho a s kým se měnit
to osudem nelze změnit
Někdo dar ten má
jiný pred ním utíká
Chtít a muset
Toužit a chtít
Jak milovat, mít rád
pozor tohle neměnit!
Pro koho se měnit chceme
to na kom nám záleží.
Všichni tohle v sobě máme
o to ale neběží.
Někoho když takhle potkáš
zastavíš se, a jsi paf... .
Najednou je všechno jinak
potom toužíš poznávat.
A nejen to.... .
Jen někomu lze svěřit vše.
A je toho mnohem víc
......~~~~~~.....
~☆~
pěkný*
si dovolím osobní zamyšlení... nemám ani moc problém s tím všehny milovat, skutečný problém mám s tím, mít je ráda... ale pracuju na tom:) (to k tomu - pozor neměnit)
30.09.2021 11:44:24 | Sonnador
No to je nadělení, já to mám přesně opačně:) a vůbec nevím jak na tom pracovat.
30.09.2021 14:37:58 | paradoxy
To bývá problém. K tomu napíšu taky brzy jedno dílko... ;)
30.09.2021 11:47:09 | Protos1182
super... trochu jsem se bála, že mě nepochopíš...
hezký den*
30.09.2021 11:48:21 | Sonnador