Sbírka: Vzdoromládí
Hrál večer na smutné rty.
Píseň vyslechnutou z šumu stromů.
Cesta domů se změnila ve vzkříšení.
Ověšeni šperky kráčeli chudobní
zpívajíce též písně kabaretiéra
ubohého
bohatstvím.
1.5.1986
Super! A stačilo málo slov. Úsporné, přitom hodně hutné. Čtu asi po osmé. TIP
02.10.2021 10:06:50 | Koala