smířen s tím
že jednou taky
půjdu
vychutnávám si svoji ranní kávu
která mi vystydla
protože jsme se
s En
ještě milovali
sedím na terase
pozoruji okolí
a uřícený čekám
až vychladnu
i já
volá Martin: ,,zítra
má Petr pohřeb,,
usrknu z hrnku
a povídám: ,,polož
mu tam prosím
za mě kytku
a doutník...,,
Připomněla mi, jak jsem potajmu nosila tátovi cigarety a tatranky...
06.10.2021 20:22:05 | Philogyny