Slunečné západy
barevnou duhu
Sklenice vína
přijde pak k duhu
Východy vítat
uvnitř si zpívat
Ústa ta něžná
něžně pak líbat.
~☆~
Západ a sklenice vína - idylka. A pak ten východ...
07.10.2021 08:56:24 | Koala
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?