Anotace: Diky za koment
V noci, ve tmě u okýnka
kleju nahlas do prkýnka.
V mlze ve tmě marně,
hledám hvězdy tajně.
Čekám tedy do rána,
kleju nahlas pro pána.
S ránem rosa přichází,
do okna mi hvězdy rozhází.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?