BRATU BEŽ VOLIŤ !
Nech sa môže poriadok s tou zrúdou nastoliť !
Ver sestra, keby som mohla,
tak bežím tam ,
aby sa táto skvelá Republika k lepšiemu pohla...
Kedysi bola som i ja s názorom,
že je jedno, kto tam bude.
Že dostavajú sa tam len žalude,
ktoré pred voľbami nasľubujú,
nasledne pod tlakom nastupujú...
A I TAK MAJÚ ZVIAZANÉ RUKY...
LENŽE TÁTO BEZCHARAKTERNÁ OHAVA VIAŽE ICH CELÉMU NÁRODU,
JE ČAS PREPNÚŤ DO LEPŠIEHO MÓDU...
A oželím aj klesnutie Eura voči Korune,
hoďte ho rovno do hanby studne,
Nech preboha stratí sa!
Či nech odprace sa do Francúzska,
modlím sa v to, aby hlavne nie do rodiska...
EXTRÉMNE VÁM DRŽÍM PALCE !