Jsi jako slunce, co proniklo tmou
těmi sny jemnými, protkala jsi mysl mou.
Po nocích, v myšlenkách nádherně záříš
žena jsi úžasná a krásně voníš
Jak slunce, květina, spousta té krásy
Nádherně zbarvené nehty i vlasy.
~☆~
Krásné vyznání, já chci taky
12.10.2021 12:57:45 | takova
Víš, ona je jedinečná, a znamená pro mě vic, než se dá vyjádřit... .
12.10.2021 17:48:38 | Protos1182