Sbírka: Vzdoromládí, Drobnosti a střípky
Váš prohlížeč nepodporuje zvuk ve formátu HTML5, ale přesto můžete stáhnout audio.
Tupá bolest rozedníváníudává tón, od kteréhomusí začít píseň.
6.5.1986
Některé písně raději ne.. Třeba se dá přeladit :)
12.10.2021 13:26:56 | jenommarie
Naladěn býti každým dnem... no však. Kdo by ten skřípot měl poslouchat?! :-)
12.10.2021 12:46:47 | šerý
Naštěstí se ten tón během dne může změnit :)
12.10.2021 09:25:03 | paradoxy
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?