Pára nad jezerem
Pára zjevující se nad jezerem
S prvními paprsky slunce
Stoupá vzhůru k nebesům.
Život znovu ožívá, jako den před večerem
Paprsky sahající na hladinu jezera
Prosvítajíce skrz, probouzí vodní život.
Během pár chvilek, pára zmizí
A po celý den není k vidění
Za soumraku bez paprsku prosvítajíc
Život zase usíná a probouzí se dosud neobjevený život.
Přečteno 140x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Iva Husárková
Komentáře (0)