Sbírka: Vzdoromládí
Váš prohlížeč nepodporuje zvuk ve formátu HTML5, ale přesto můžete stáhnout audio.
Odchází den a od listí cesty čistí.Všechno je spočtenov dočasném postříbření.Všechno je poznánosvět barvy měnía shazuje stranouztracené duše.A cesta do nebe?Netuším cenu.Všechno už stojíve tmě a stínu.
6.5.1986
Hezké čtení...:)
13.10.2021 07:56:42 | Dreamy
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?