V koupelnovém zrcadle
úsměvem káže radost
a život jako krátká část nitě
utkána ze stříbrných vlasů předků
pluje do neznámých vod a nic.
Nasaď si ploutve voda jemně vzdychá
odplaví špínu stříbrných vlasů
zmizí do ticha
pojď..
Moc oslovilo. Po přečtení je mi veseleji.
Děkuji za krásně laděnou báseň.
14.10.2021 10:29:44 | mkinka
člověk je na jedno použití ale
sám si není jistý
na jaké
a jestli vůbec
to je dobrá pozice
na zymýšlední se
daleko se tady myšlení nedostane
protože spěchá
nakonoc to usoudí a vymyslí
navíc člověk nemá příbalový letak
diplom je k ničemu
pokud nechceme riskovat
už by se měli vyrábět lidé prakticky komplexní
s příbalovým letákem o tom jak funguje,
na co funguje
jak se to skladuje ?
14.10.2021 08:47:56 | ttragelaf