Oči Tvé modravé
mojím jsou nebem.
Proč jindy uvnitř mám
i v slunci leden.
Rentgenem očí svých
cele jsi mě svlékla.
Tělo je vězením
dotek jak teplá je deka.
Otrokem citu
obětí touhy.
kam cesta vede
ví snad On pouhý.
~☆~
taky mám modré. mrk. ať je Ti veselo :-))
16.10.2021 04:04:44 | Iva Husárková