komfortní zóna
žvýkačky na podrážkách
se zbytky slin
z posledního líbání
není už nic
jen mlaskavý lepivý zvuk
při došlapu
odráží se od prázdných stěn
vsakuje se do kanálů pod městem
neohlédne se
nezpomalí
nevidí graffiti na zdech
louže a prach
v converskách
Neviem si pomôcť... podľa mňa je Vaša báseň roztomilá ako činčila :D som rád, že som na ňu natrafil :)
19.10.2021 00:28:56 | Dávid