Ke stejnému člověku
Neodcházej
Zní
Když se mezi dveřmi naposledy ohlížím
Abych si zapamatovala
Co všechno nechávám za sebou
Květiny na stole
Nedopité víno
A přeplněné skříně
Vrať se domů
Mi zní v hlavě
Když klopýtavě přeskakuju díry v dlažbě
Prší a podzim se hlásí o slovo
Tabák navlhnul
Jako moje prsty
Na které by varhaník mohl při nedělní mši hrát Beethovenovy symfonie
Návraty jsou v nedohlednu
I když moje ruka nese tíhu diamantů
Která symbolizující nekonečno neslibuje nic než výměnu jména
Co nikdy nebylo a nebude jen moje
Prodáno místo ano je prý zklamáním
Ale utešovat se můžeš tím
Že nás rozdělila láska
Ke stejnému člověku
Přečteno 226x
Tipy 10
Poslední tipující: Lacosta1, Jan Kacíř, Fialový metal, Krajina průzračnosti, šerý, Marten
Komentáře (1)
Komentujících (1)