Sbírka: Vzdoromládí
Po kolejích stíny
Po kolejích bez výhybek
A na cestách vlasatí a nazí jsme
Zapojeni do nekonečných vlaků
směr tunel.
7.6.1986
Sluncem rozpálené kolejnice
..takový jiný vzduch
..i když vlastně né lehký
..nohy se neptají
..dýchlo .. to lehkovážné mládí
18.10.2021 21:27:11 | jenommarie
Věk a doba, však nemění beatníkům ušní průchod. Jen životní naděje někdy polomech v "háji zeleným."
18.10.2021 15:25:20 | šerý