Anotace: Knížka/kněžka
...
Nechal jsi mě rozečtenou
V tom dešti vzpomínek
!!!
Nakonec jsi stejně odešel
Listovat. Pak usnout.
V jiném klíně.
Ty svině
S učitelským platem
Když budu chtít
Tak vyjdu si
I samizdatem
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?